Katsotaan, jos saisin tänne kirjoiteltua hiukan useammin kuin entisille sivuille.. Viimeisimpien kuulumisten kirjoittamisesta onkin kulunut jo melkein kaksi kuukautta aikaa, joten kirjoittelen tähän lyhyesti viime aikojen tapahtumista.

Kävimme Onnin kanssa lokakuun lopussa Seinäjoen näyttelyssä ja marraskuussa Jyväskylässä. Seinäjoella tuomarina oli tanskalainen Ingrid Borchorst. Hän piti kovasti Onnista, ja Onni saikin häneltä toisen SERTinsä! Onni on nyt siis yhtä SERTiä vaille valio. Katsotaan, jos sekin joskus vielä tulisi. ;) Seinäjoen arvostelu:
"Excellent stylish male. Correct in size and conformation. Very good head and expression. Correct pigmentation and mouth. Excellent topline. Good strong hindquarters. Good angulations and length of body. Correct tail. Very good coat and condition. Moves and shows well." -> AVO ERI1 PU4 SERT
2139168.jpg

Jyväskylästä saimme mukaamme taas vähän kirkkaamman punaisen nauhan, eli EH oli sieltä tuloksena. Arvostelussa ei mainittu mitään huonoa, mutta tuomari (saksalainen Peter Machetanz) sanoi mielestäni jotain ylälinjasta harjoitusarvostelijana olleelle Markku Kipinälle.
Arvostelu:
"More than four years old male. Correct size. Very good head. Dark eyes. Correct bite and pigmentation. Correct body. Typical coat and colour. Very good movement." -> AVO EH3
2139171.jpg 2139177.jpg

Ode oli 4.12. toista kertaa elämässään epävirallisissa agilitykisoissa. Jännitin ennen kisaa, että alkaako Ode kauheesti riehumaan siellä ja haukkumaan muille koirille jne. Onneksi poika osasi kerrankin käyttäytyä! :D Kannoin sen radalle, ja tuntui, ettei se edes huomannut, että hallissa oli muitakin koiria. Ode ei tuntunut edes tajuavan, että mitä oli tapahtumassa.. Hyvä niin. ;) Radalla esteet menivät muuten ihan hyvin, mutta pussiin Ode ei mennyt, minkä arvasinkin jo ennen rataa, sillä pussia on treeneissä pidetty aina hiukan ylhäällä. Yhdessä vaiheessa Ode kävi myös haukkumassa yhden ratatyöntekijän.. Olin kuitenkin todella tyytyväinen Odeen, kun se pysyi radalla! Se oli päätavoite, ja muulla ei tässä vaiheessa ole vielä niin väliä. :)
2139173.jpg

Tännekin tuli eilen taas hiukan lunta. Pojat ovat aina ihan innoissaan, kun pääsevät juoksemaan lumihankeen! Onnissakin herää eloon aina pieni, Onnin sisällä asuva pentu, kun se pääsee lumeen juoksemaan. Lumentulo on itsellenikin aina yksi vuoden kohokohdista, kun on niin ihana nähdä, kuinka paljon koirat nauttivat siitä.:)

Huomenna menemme Onnin kanssa Voittaja 2008 -näyttelyyn Helsinkiin. Siellä on hyvä päättää tämä hieno näyttelyvuosi! :)