Viimeistä päivää viedään vuodesta 2008, joten on taas aika kääntää katse hetkeksi kuluneeseen vuoteen.

Vuosi 2008 oli näyttelyrintamalla tällä kertaa Onnille omistettu. Vuonna 2007 Onni pääsi kehään vain pari kertaa, mutta tänä vuonna siellä käytiin yhdeksän kertaa. Heti vuoden toisesta näyttelystä, jossa Onni oli, se sai ensimmäisen SERTinsä, mikä oli itselleni todella suuri yllätys. Toisen SERTinsä Onni sai lokakuussa Seinäjoen näyttelystä. Molemmat näistä olivat kansainvälisiä näyttelyitä, joten senkään takia en varsinkaan osannut odottaa tällaista menestystä. Viime vuonna olin melkein jo haudannut näyttelytoiveet Onnin suhteen ja ajattelin keskittyä Odeen, mutta kuinkas kävikään. Sen jälkeen, kun Onni on saanut paremman turkin, se on alkanut menestyä paremmin myös näyttelyissä. Ja uskomatonta mutta totta, tällä hetkellä "jahdataan" Onnin kanssa sitä kuuluisaa viimeistä SERTiä. Onnin, jota ei ollut edes tarkoitus viedä koskaan näyttelyihin...
Odekin kävi pari kertaa pyörähtämässä kehissä vaihtelevin tuloksin. Sen paras saavutus tältä vuodelta oli Kankaanpään PU4-tulos.

Oden kanssa aloitimme helmikuussa agilityn, joka onkin osoittautunut sopivaksi harrastukseksi tälle pojalle. Pari möllikisaakin olemme jo käyneet, tosin emme kummoisin tuloksin.. Tärkeintä on kuitenkin ollut, että Ode on selvästi tykännyt agilitystä, ja aiomme ehdottomasti jatkaa sitä. Toivottavasti pääsemme joskus ihan virallisiinkin kisoihin.

Tokon puolella on ollut tänä vuonna hiljaisempaa, sillä emme ole käyneet ohjatuissa treeneissä kummankaan kanssa. Tarkoituksena olisi kuitenkin ensi vuonna käydä Onnin kanssa ainakin parissa kisassa katsomassa, mitä tällä kertaa tapahtuu. :D

Pojat ovat molemmat olleet terveitä, mikä on hieno juttu! Molemmille tehtiin myös CMR-testi ja polvet tarkistettiin. CMR-testin tulokseksi molemmat saivat clear, ja polvet ovat kummallakin 0/0.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta! Toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä hieno kuin tästäkin. :)

2191986.jpg