Viime lauantaina oli suuntana Turun kv-näyttely. Minulta lähti mukaan Onni ja lisäksi kaverini Iina tuli Veera-cotonin kanssa pohjoisesta mukaamme! :) Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kisattiin uusilla säännöillä, mutta ihan hyvin silti sujui kehässä, eikä tullut mitään väärinkäsityksiä. Onnin luokassa oli 5 koiraa, jotka kaikki saivat ERIn. Kaksi parasta sai myös SA:n, mutta Onni jäi luokkansa viimeiseksi.. Mutta olin tyytyväinen tuohon Onnin ERIin, koska tuomari, ruotsalainen Zorica Salijevic, jakoi paljon myös EH:ta ja H:ta.

"Nice head. Good pigmentation. Well developed body. Very nice in movement, good ring training." -> AVO ERI
Nyt on tullut arvostelulomakkeisiin myös maininnat koiran suhtautumisesta tuomariin. Onnille tuli merkintä "rodunomainen lähestyttäessä". Muut vaihtoehdot olisivat olleet "väistää" tai "vihainen".

Veera oli hienosti nuorten narttujen ERI1, mutta ei saanut SA:ta. Tuomari ei sitä antanut kenellekään junnulle tai nuorelle, joten hänellä oli ilmeisesti sellainen periaatte, että nuorempia koiria ei oteta PU-/PN-kehiin mukaan..

Onni on aloittanut nyt koiratanssin koreografiakurssin. Koreografia on valmiina, ja sitä vain pitäisi nyt harjoitella ahkerasti! :)

Kävimme uudessa paikassa kaverikoiravierailulla pari viikkoa sitten. Sekin oli vanhusten palvelukoti, ja oli kyllä taas todella kiva käydä siellä! Se oli oikein mukava paikka, ja meidät otettiin todella hyvin vastaan. :)