Joulu alkaa olla taas takana tämän vuoden osalta, ja on aika alkaa valmistautua uuteen vuoteen. Olimme jouluaaton kotona. Pojat olivat olleet aattoa edeltävänä yönä innokkaina vahtimassa kinkun paistumista. Onni tosin oli vielä enemmän innoissaan aattoaamuna, kun pääsi käymään vähän varkaissa roskiksessa... Se järjesti pienen välikohtauksen tällä tempullaan kaiken muun jouluhössötyksen lisäksi. :P
Pojat saivat tällä kertaa varsin käytännölliset joululahjat: heijastinliivit. Niiden avulla pojat toivottavasti näkyvät vähän paremmin tuolla pimeässä. Heijastinliivien lisäksi pojat saivat "hammasharjaluut". Pitäähän niidenkin aina saada jotain herkkua lahjaksi. ;) Ne tosin taitavat pitää paljon enemmän pakettien avaamisesta ja repimisestä kuin siitä, mitä paketin sisällä on..

2176724.jpg 2176727.jpg 2176730.jpg

Tänään kävimme mummulassa, jossa koirat pääsivät pitkälle metsälenkille ja saivat juosta siellä niin paljon, kuin tahtoivat. Harmi, että kamera jäi autoon.. Oli kiva päästä pitkästä aikaa lenkillä vähän eri paikkaan, varsinkin kun sai pitää koiria vapaana. Pojat ovat aivan innoissaan lumesta, Onnistakin löytyy ihan uusia piirteitä, kun se pääsee lumihankeen juoksemaan. :D Niiltä ei kyllä virta lopu koskaan! :)