Tänään lähdimme aamulla ajelemaan kohti Turkua Onnin kanssa. Näyttelyyn oli ilmoitettu 35 cotonia ja tuomarina oli espanjalainen Carlos Fernandez Renau. Avoimessa luokassa oli 6 urosta. Onni sai EH:n, kuten moni muukin cotoni tänään. Arvostelu oli tälläinen:

"Small dog but masculine that could be slightly more extreme all over. Head is a little heavy and he could have better front construction for better movement. He is in good condition." -> AVO EH

 

Pääsin esittämään myös juniorinarttu Cheriban Polar Beauty "Iidan". Iida oli ihastuttava nuori cotontyttönen, joka oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Alkujännityksen jälkeen tyttö esiintyi kuitenkin aivan loistavasti häntä ylhäällä keikkuen ilman ongelmia! :) Iida sai myöskin EH:n ja sijoittui kilpailuluokassa neljänneksi. Kävin Iidan kanssa myös Cheriban-kasvattajaryhmässä, jossa hän jatkoi hienoa esiintymistään. Iidaa ei yhtään häirinnyt, vaikka oli koirat molemmin puolin lähellä. Välillä olisi tehnyt mieli alkaa leikkiä, mutta jaksoi kuitenkin seistä nätisti loppuun asti. :) Cheriban-ryhmä sai KP:n ja oli siten ROP-kasvattaja. Kiitos kun sain esittää Iidan! :)

Näyttelypäivä oli jälleen erittäin mukava, vaikka suurempaa menestystä ei tullutkaan. Kiitokset kaikille seurasta, Tamperetta odotellessa! :)

Oden kanssa olemme käyneet taas pari kertaa agilityssä joulutauon jälkeen. Ode on oppinut menemään keinun ilman kevittämistä! Ainakaan noilla parilla kerralla sille ei ole tullut mitään kammoa keinua tai puomia kohtaan, vaikka sitä ei olekaan kevitetty. Nyt pussi on ainoa este, jota Ode ei vielä mene ilman apua, joten sitä täytyy harjoitella. Muuten on mennyt hyvin, ja viimeksi varsinkin löytyi hyvin vauhtia ja tuli melko virheettömät radat, mistä olin hyvin tyytyväinen. :)

Tännekin päin Suomea on saatu taas ainakin vähäksi aikaa lunta, ja pojat ovat nauttineet, kun ovat saaneet juosta lumihangessa. :)