Ode oli viime lauantaina toisen kerran elämässään virallisissa agilitykisoissa. Ensimmäinen rata oli agilityrata ja toinen oli hyppyrata.

Ensimmäiselle radalle jouduimme juoksemaan suoraan autosta, kun välistä puuttuikin pari numeroa, ja luulin, että meidän vuoro olisi vasta vähän ajan kuluttua. Ode ei ollut radalla yhtään oma itsensä. Se meni heti kolmannen esteen jälkeen väärälle esteelle, mitä en olisi ikinä uskonut. Se kävi laittamassa etutassut puomille ja tuli sitten putkeen, mihin kuuluikin mennä... Siitä siis heti HYL. Oden vauhdista ei ole paljon sanottavaa.. Se oli sellaista matelua, ettei ole ollut tuollaista vähään aikaan! Perässä olisi saanut vetää...

Toiselle radalle mennessä Ode oli onneksi vähän innokkaampi, kun ehdin vähän motivoimaan/innostamaan sitä ennen rataa. Sekään ei kuitenkaan vielä näkynyt radalla kovinkaan hyvin.. Vauhti oli siis edelleen melkoista hölköttelyä, mutta onneksi edes vähän parempaa kuin ekalla radalla.. Heti radan alkupuolella Ode meinasi hypätä väärän hypyn, ja sen kuulikin varmaan koko Noormarkku... Sen verran korkealle nousi ohjaajan kauhistunut ääni. :D Rata meni muuten ihan mukavasti, mutta kepeillä tuli yksi kielto ja yksi vitosen virhe. Ihanneaika oli 41s, joka meillä ylittyi 12,85 sekunnilla ja virhepisteitä tuli yhteensä se 10, eli lopputulos 22,85. Tästä radasta jäi kuitenkin ihan positiivinen mieli, vaikkei mitään huipputuloksia tullutkaan. :)

Päivän ehdottomasti positiivisin juttu oli se, että Ode ei käynyt kertaakaan moikkaamassa yhtäkään ratatyöntekijää! Toisella radalla se meinasi kerran mennä katsomaan tuomaria, mutta ei onneksi mennyt. :) Tässä on siis tapahtunut todella suuri edistys! Ennen Ode on käynyt aina moikkaamassa melkein jokaisen radalla olevan henkilön. :P

Onni ja Ode nauttivat syksyisestä auringonpaisteesta. :)

Kesällä adoptoimme kissaemon pentuineen. Pentueessa oli kolme kissavauvaa, joista kaksi lähti uuteen yhteiseen kotiin vähän aikaa sitten, ja emo palasi entiseen kotiinsa vanhempieni luo. Meille jäi kuitenkin yksi pentunen tuomaan vähän lisää vauhtia arkeemme.
Tässä "Pörrö" n. 13 viikkoa: