Lähdimme lauantaiaamuna Sadun ja cotontyttöjen Hipun (Cheriban Glamour Is Me) ja Lupsin (Cheriban Indian Lullaby) kanssa ajelemaan kohti Helsingin Messukeskusta. Olimme sopivaan aikaan paikalla, ja ehdin hyvin harjata Onnin ennen kehää ja jutella tuttujen kanssa. Cotoneita olikin ilmoitettu näyttelyyn mukava määrä: 55 kappaletta. Tuomarina oli ruotsalainen Bo Skalin. Onnin luokassa oli yhteensä vain kaksi koiraa. Molemmat saivat erinomaisen, ja Onni jäi sijalle 2. Paras uros -kehässä ei sijoitusta enää tullut. Olin kuitenkin tyytyväinen, kun tuo ERI taas tuli, varsinkin, kun tuomari jakoi paljon myös EH:ta. :) Onni esiintyi hyvin, ja nyt se ei pomputellut takajalkojaankaan, mitä se on usein tehnyt. Onni oli itse asiassa menossa paljon kovempaa vauhtia kuin normaalisti, mutta silti takahypyt jäivät onneksi tekemättä. :)
Onnin arvostelu:
"Bra huvud o. uttryck. Litet kort hals och en framskjuten skuldra. Bra förbröst, bröstdjup. Korrekt storlek. Kunde vara litet rakare i fronten. Rör sig bra från sidan. Mycket bra pälskvalitet." -> AVO ERI2

2149130.jpg 2149132.jpg 2149134.jpg

Olin myös valionarttujen kehässä Hipun kanssa. Hippu esiintyi jälleen todella hienosti ja sai erinomaisen, mutta sijoituksille asti emme kuitenkaan yltäneet. Kävin Hipun kanssa myös Cheriban-kasvattajaryhmässä, joka tuli sijalle 2 ja sai KP:n. :) Hippu jaksoi seistä ja esiintyä loppuun asti erittäin hienosti! Oli ilo päästä taas pitkästä aikaa tyttösen kanssa kehään. :)

Kiitos kaikille mahtavasta näyttelypäivästä! Oli hienoa nähdä taas kaikkia tuttuja ja paljon kauniita koiria!! :)