Onpas pitkä aika taas, kun olen viimeksi mitään kirjoitellut! Kirjoittelen nyt vain lyhyesti huhti- ja toukokuun kuulumisia.

Huhtikuussa Onni kävi Kankaanpään ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina oli suomalainen Tarmo Viirtelä.

"Hyvä koko & purenta, liian vaaleat silmät. Hyvä kaula & eturinta. Melko suorat eturaajat. Hyvin kehittynyt runko, vahva takaosa. Kintereet hieman pihdissä. Hyvänlaatuinen hyvin hoidettu ja liian runsas karva. Hyvä häntä & liikkeet, hyvä käytös." -> AVO ERI2

 

Huhtikuun 16. päivä Onni täytti 6 vuotta!

17.-18.4. oli cotonien kevätpäivät Konnevedellä. Lähdin sinne poikaystäväni Henrin sekä Onnin kanssa, Ode jäi tällä kertaa porukoilleni viikonlopun ajaksi. Viikonloppu oli jälleen erittäin mukava ja vauhdikas! Oli ihana tavata taas kaikkia cotontuttuja. :) Onni tuli heti loistavasti toimeen huonekaverinsa Rollen kanssa. Onnin cotonpäivät eivät tietenkään ole mitään ilman pientä ihastumista, ja tälläkin kertaa löytyi monta kivaa tyttöä, mutta eräs nuori cotontyttönen oli kyllä ehdoton Onnin suosikki. ;)


Lisää kuvia kevätpäiviltä löytyy osoitteesta: http://picasaweb.google.com/cotononni/171842010CotonienKevatpaivat#


Ode kävi helatorstaina pyörähtämässä mätsärikehässä pitkästä aikaa. Sen piti mennä saman viikon lauantaina Mynämäelle näyttelyyn, mutta loukkasi tassuaan juuri sitä ennen, joten emme päässeet sinne. Mätsärissä Ode sai sinisen nauhan ja pääsi sinisten kehässä viiden parhaan joukkoon, mutta putosi sitten kuitenkin sijoituksilta.

 

Onni oli Raumalla näyttelyssä 16.5. Siellä tuomarina oli israelilainen Janiki Steinbock.

" Hyvä koko. Runko saisi olla hieman pidempi. Hyvä ilme ja korvat. Hyvä ylälinja. Hieman lyhyt häntä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Hieman vaaleanruskeaa selässä." -> AVO EH2

 

Loppuun vielä Odesta pari kuvaa. :)